Badminton
Damesmode
Volleybal
Squash
Training
Tennis
Zwemmen
Futsal
Running
Wandelen
Hockey

Of je nu in het weekeinde of door de week op een voetbalveld, hockeyveld of tennisbaan de eer van je club hoog houdt, stevig gaat wandelen in de bossen of je grenzen probeert te verleggen... Sport 2000 Snelders Sport is er voor jou om je sportieve aspiraties te voorzien van de juiste spullen.

Sport is gezond. Sport zorgt er voor dat je beter in je vel komt te zitten en je zelfvertrouwen toeneemt. Sportartikelen van Sport 2000 Snelders Sport helpen je niet alleen bij het fysieke aspect van sporten, maar ook bij het mentale aspect. Sport 2000 Snelders Sport helpt je graag om, op een verantwoorde manier met de juiste spullen, het maximale uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Maar vergeet niet dat mensen om verschillende redenen aan sport doen. Misschien sport jij omdat je super veel talent hebt en je brood wilt gaan verdienen met jouw sport. Of misschien sport jij om gezond bezig te zijn en om mensen te leren kennen. Bij Sport 2000 Snelders Sport richten we ons op elke sporter, welke drijfveer om te sporten je ook hebt.

Sporten is een beleving op zich. Daarom willen we bij Sport 2000 Snelders Sport iedereen prikkelen, verleiden en uitdagen het avontuur en de beleving op te zoeken. Door meer te sporten beleef je meer. Kom daarom langs in onze winkel in Elst.